Hármasszexet ígér az új magyar film humoros és merész előzetese - videó

2018.07.31. 14:25

Egy rutinosan összeszokott pár a főszereplője a Nyitva című magyar filmnek, akiknek életéből kikopni látszik a kezdeti lángoló szenvedély. Ezt a témát járja körbe az előzetese alapján igencsak szókimondónak és tabudöntögetőnek ígérkező romantikus vígjáték.

Olyan filmet szerettem volna csinálni, ami szórakoztató, amin sokat lehet nevetni, de a film végére el is gondolkodtatja a nézőt. Fanni és Bálint hétköznapi, szerethető hősök, a problémáik sokunk számára átélhetőek, hiszen mindannyian voltunk már párkapcsolatban, vagy épp vágyunk erre.

– vallja filmjéről a rendező, Nagypál Orsi.

Miért ennyire fontos nekünk a hűség, mi számít megcsalásnak, hogyan beszéljünk a vágyainkról, mik az elvárásaink egy 50-60 évre szóló párkapcsolatban, tudunk-e szembenézni a saját tökéletlenségünkkel? A film ezeket a néha igencsak kényes és kínos kérdéseket feszegeti, humorral oldva az ezekből adódó feszültséget.

- zárja sorait a filmet íróként és rendezőként jegyző Nagypál Orsi (Hidegzuhany, Terápia, Csak színház és más semmi, Tóth János). Radnay Csilla és Kovács Lehel mellett főszerepben Jordán Adél, Péterfy Bori, Ötvös András, Lénárdt Laura és Brasch Bence látható. 

A film október 18-án kerül a mozikba.