Visszatér a filmvászonra Shrek és Csizmás, a kandúr

Shrek
Vágólapra másolva!
Visszatér a filmvászonra Shrek és Csizmás, a kandúr, az egészestés animációs filmek életre keltésével a 2015-ben bemutatott Minyonok producerét, Chris Meledandrit bízták meg.
Vágólapra másolva!

A Variety filmes szaklap szerint a Universal Picture filmstúdió azzal bízta meg Meledandrit, hogy találjon valami friss történetet, hogy a szerethető ogrét és a kardforgató kandúrt megismertesse a mozinézők új nemzedékeivel.

Az egyetlen dolog, amit az animációs guru nem akar, hogy elfuserálja a karakterek hangját.

A Shrek népszerűségének egy oka volt, hogy olyan nagyágyúk, mint Mike Myers, Eddie Murphy és Antonio Banderes kölcsönözte hangját, és Melendandri a Variety-nek elmondta, azt szeretné, ha a csapat ismét összeállna.

- magyarázta.

- tette hozzá.

A Shrek, és a Cizsmás, a kandúr új életre keltését az után határozták el, hogy a stúdió anyavállalata, a Comcast megvette 2016-ban 3,8 milliárd dollárért a Dreamworks Animations stúdiót, amely a Shreket annak idején készítette.

Kezdetben olyan találgatások láttak napvilágot, hogy Meledandri, akinek közös produkciós cége van a Universallal, felügyeli majd a Dreamworks Entertainmentet.

A producer azonban azt mondta, úgy érzi, hogy két céget nem képes igazgatni, ha fenn akarja tartani az általa készített filmek minőségét.