Amerika kapitány még nem búcsúzik a közönségtől

2018.11.30. 12:57

Az Amerika kapitányt alakító Chris Evans októberben ugyan érzelmes hangú Twitterben köszönt el a közönségtől a Bosszúállók negyedik részének forgatásának végén, ám a film alkotói elárulták, hogy még nem kell szögre akasztania a szuperhős híres pajzsát.

Megtiszteltetés volt ezt a szerepet játszani az elmúlt nyolc évben - írta Evans búcsúzóul. Joseph Russo, aki az utolsó két Bosszúállók-filmet írta és rendezte testvérével, Anthony Russóval, és két korábbi filmben is rendezte az Amerika kapitányt játszó Evanst, azonban most egy interjúban arról beszélt, hogy tartogatnak még egy meglepetést a rajongók számára.

Mint mondta, ők azért nem érzékenyültek el annyira, mint Evans, mert tudják, hogy nem végeztek. Konkrétan nem fejtette ki, hogy milyen módon, de hangsúlyozta, hogy a közönség hamarosan megtudja, hogy hogyan jelenik meg Amerika kapitány ismét a filmvásznon.

Chris Evans mint Amerika KapitányForrás: Photo12/Archives du 7e Art/Marvel Entertainment/Marvel Entertainment


A Marvel-rajongókat ugyancsak meghökkentette, mikor a Bosszúállók: Végtelen háború-ban (innentől spoilerek) számos kedvelt szereplő a szemük láttára foszlott semmivé. Végeztünk a Marvel-univerzum felével, úgyhogy tényleg meg akartuk lepni a közönséget egy igazán izgalmas történettel - mondta Russo a negyedik epizóddal kapcsolatban.

A rendező azt is elárulta, hogy a Bosszúállók 4., amelynek utómunkái éppen most folynak, a sorozat eddigi a leghosszabb epizódja, egyelőre három órás, de a vágás még nem fejeződött be.
Nagyon összetett történet, nagyon sok szereplővel, és igazán sok eseménnyel - ígérte Russo.

A Bosszúállók: Végtelen háború idei bemutatása után a negyedik rész jövő májusban kerül a mozikba. Russo elmondta, hogy sorozat egyelőre szünetet tart, az ötödik rész forgatására később kerülhet majd sor. A Disney előbb rendezni akarja vásárlását a 20th Century Foxtól, amely a Marvel képregényuniverzum olyan hőseinek jogaival rendelkezik, mint az X-Men vagy a Deadpool.