Csütörtökön mutatták be a mozik Goda Kriszta legújabb filmjét, a BÚÉK-et.

Mikulás napján volt a bemutatója Goda Kriszta rendező BÚÉK című filmjének.

Parádés szereposztásban láthatja a moziba járó hazai közönség a korábbi olasz sikerfilm, a Teljesen idegenek újragondolt magyar változatát.

Forrás: BÚÉK

A történet kerete egy szilveszteri vacsora, ahol régi gyerekkori barátok gyűlnek össze, akik évtizedek óta ismerik egymást. A beszélgetés során merész kísérletbe kezdenek: mobiltelefonjaikat az asztalra téve minden bejövő hívást, sms-t, üzenetet megosztanak egymással.

A játék, bár eleinte szórakoztatónak tűnik, hamar komolyra fordul, és egyre nagyobb, intim titkokat leplező hazugságokra derül fény. Barátságok és szerelmek alakulnak át, sőt érnek véget a szilveszter esti parti végére. Mindenki felteheti magának a nagy kérdést: vajon az őszinteség tényleg a legfontosabb dolog az emberi kapcsolatokban?

Forrás: BÚÉK

Külön érdekesség és igazi exkluzivitás, hogy a BÚÉK George Ezra nagy sikerű slágerével, a Budapesttel indul. Magyar filmnek még sosem volt ilyen kaliberű főcímzenéje egy igazi világsztár előadásában. De a filmzenék közt olyan előadók is hallhatók, mint például Sena, az Intim Torna Illegál, vagy éppen a Punnany Massif.

Szereplők: Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva, Elek Ferenc
Rendező: Goda Kriszta
Forgatókönyvíró: Divinyi Réka
Producerek: Geszti Péter, Ditz Edit, Zákonyi S. Tamás
Gyártó: Flashback / www.flashback.hu