A többség beavatná titkaiba a barátait

Vágólapra másolva!
Goda Krisztina új vígjátéka, a BÚÉK nagyon gyorsan lett nagyon sikeres a mozikban (már több mint 80 ezren vettek rá jegyet, és az internetes reakciók is azt jelzik, hogy aki látta, annak mind nagyon tetszett), és úgy tűnik, hogy sikerének titka nem csak a kiváló szereplőgárdában és a nagyon jó poénokban rejlik. A BÚÉK egy új, meglepő szempontot is tanít azoknak, akik sikerfilmet szeretnének csinálni.
Vágólapra másolva!

A történet szerint a szilveszteri buliját élvező baráti társaság elhatározza, hogy minden bejövő telefonhívásukat kihangosítják, minden üzenetüket megmutatják a többieknek – és ebből nagyon sok kínos helyzet és nagy lebukás (és pár új szerelem) születik.

Egy közvélemény-kutató cég a Filmalap megbízásából felmérést készített arról, hogy a film nézői mit tennének hasonló helyzetben: e szerint a BÚÉK megtekintése után a férfiak 69, a nők 71 százaléka engedné, hogy a párja belenézzen a telefonjába, a legbizalmatlanabbak a 16-24 évesek (59%), a legnagyobb bizalommal a 24-35 évesek (84%) vannak. De a kutatásból az is kiderül, hogy az emberek a párjuknak szívesebben mutatnak titkokat a telefonjukon, mint a barátjuknak, barátnőjüknek (náluk csak 60% szavazott bizalmat), és a legkevésbé a közeli családtagjaikat avatnánk be: ebben az esetben a férfiaknál 53, a nőknél 58%-ra esik a bizalmi index.

Közeleg a szilveszteri bulik ideje, így akár ki is lehet próbálni a játékot.