Zac Efronból brutális sorozatgyilkos lett

2019.01.28. 12:50

A Sundance Fesztiválon debütált a Zac Efron főszereplésével készült Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile című thriller, ami az Egyesült Államok egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának, Ted Bundy történetét eleveníti fel, a férfi barátnőjének szemszögéből. A filmhez megérkezett az első teaser, ami izgalmas alkotást ígér. 

Az Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile az első film, ami teljes egészében Ted Bundy-val foglalkozik, azzal a brutális, ám környezete szerint kifejezetten vonzó és művelt sorozatgyilkossal, aki 1974 és 1978 között legalább 30 fiatal nőt erőszakolt és ölt meg szerte az Egyesült Államokban. 

A vérfertőző kapcsolatból született, a Washington Egyetemen pszichológiát végzett, később politikai aktivistaként is dolgozó, 1989-ben kivégzett Bundyból fokozatosan bújt elő a pszichopata gyilkos. A Zac Efron főszereplésével készült film az eseményeket részben Elizabeth Kloepfer, Bundy barátnője szemszögéből ábrázolja, részben mint egy olyan szerelmi történetként, ahol a hősnő lassan ébred rá arra, hogy rossz emberbe szeretett bele.