Március 9-én, szombat este a Westend-moziban a 20:40-kor kezdődő vetítésen a Kölcsönlakás két férfi főszereplője, Szabó Simon és Haumann Máté személyesen is ott lesz, és nőnap alkalmából virággal köszöntik azokat, akik az ő filmjüket nézik meg.

Dobó Kata tévedéseken alapuló romantikus vígjátéka február 14.-én, Valentin-napon startolt a hazai mozikban, és rövid idő alatt nagy sikert aratott: három hét leforgása alatt már több mint 125 ezren látták – a film alkotói szeretnék meghálálni a sikert, és nőnap alkalmából felköszönteni a nevetésre vágyó hölgyeket.

Kölcsönlakás (Kiss Ramóna)Forrás: Intercom

Kölcsönlakás Ray Cooney (Dobó Kata első nagy sikere, A miniszter félrelép írója) és John Chapman 1969-es színdarabjának filmváltozata (a Játékszín produkciójában Dobó Kata alakítja az egyik főszerepet), amelynek legfontosabb tanulsága a rendezőnő szerint az, hogy a szeretet a legfontosabb, de egy kapcsolatban tudni kell kompromisszumot is kötni.

A Kölcsönlakás főszereplői: Balla Eszter, Haumann Máté, Martinovics Dorina, Klem Viktor és Szabó Simon, de feltűnik benne Oroszlán Szonja, Ganxta Zolee és Kiss Ramóna is.