Eldőlt, ki alakítja a gonoszt a 25. James Bond-filmben

Bohemian Rhapsody QUEEN groupe group musique MUSIC Freddie Mercury Biopic chanter sing CONCERT Live Aid ROCK
Bohemian Rhapsody 2018 Real Bryan Singer Rami Malek. Collection Christophel © GK Films / New Regency Pictures / Queen Films Ltd
Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas Rami Malek alakítja a gonoszt a 25. James Bond-filmben, amelynek egy részét Jamaicán fogják forgatni - jelentette be csütörtökön Cary Fukunaga, a film rendezője a Karib-tengeri szigeten tartott sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

- közölték a sajtótájékoztatón. Craig, Fukunaga és a film producerei nem csak azért választották Jamaicát sajtótájékoztatójuk helyszínéül, mert itt forgatják a film egy részét, hanem mert ezen a szigeten írta annak idején Ian Fleming valamennyi James Bond-regényét.

Korábban itt forgatták a Dr. No és az Élni és halni hagyni című Bond-filmeket is.


Rami Malek idén nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Freddie Mercury megszemélyesítéséért a Bohém rapszódia című filmben.

Rami Malek mint Freddie Mercury Forrás: Collection Christophel

A sajtótájékoztatón elhangzott videoüzenetében Malek hangoztatta,


Fukunaga tavaly vette át a film rendezését Danny Boyle-tól, aki kreatív különbségekre hivatkozva távozott a stábból. A film forgatókönyvírói között üdvözölték Phoebe Waller-Bridge angol színésznő-forgatókönyvírót, a tavaly bemutatott Megszállottak viadala című thrillersorozat első évadának forgatókönyvíróját. Ralph Fiennes és Ben Whishaw visszatérnek M és Q szerepében, csakúgy mint Naomie Harris Moneypennyként.

Lea Seydoux, aki a 2015-ben bemutatott Spectre című Bond-filmben már játszott, szintén visszatér a 25. filmben.