Aki sajnálja, hogy véget ért a Trónok harca, annak nem kell sokat várnia, ha újra akarja látni Jamie Lannistert és Melisandrét. Nikolaj Coster-Waldau és Carice van Houten szerepelnek ugyanis Brian De Palma új, Dominó című filmjében, ami május 30-án érkezik a magyar mozikba. Az angol nyelvű előzetes után a magyar trailer is látható már. 

Brian De Palma a Hollywoodot a hetvenes években megreformáló filmesek egyike. Oyan filmtörténeti klasszikusok fűződnek a nevéhez, mint a Carrie, az A sebhelyesarcú, az Aki legyőzte Al Caponét, vagy a Mission: Impossible. De Palma új filmjének a színvonala viszont nagy kérdőjel, ugyanis ezt mondta róla:

Sosem voltam ilyen rémes forgatáson. A dán producerek sokakat ki sem fizettek. Az első filmem volt Dániában, és az utolsó is.

 A filmben - a forgalmazó szinopszisa szerint - egy koppenhágai rendőr társát egy titokzatos férfi meggyilkolja. A rendőr volt partnere szeretőjével kezd nyomozni az ügyben – mindketten küldetésként élik meg az elkövető levadászását. A hajsza közben akaratlanul egy CIA ügynök játszmájába csöppennek, és egy nemzetközi macska-egér játszmában futnak versenyt az idővel. Már nem csak a bosszúvágy hajtja őket, a puszta túlélésért is küzdeniük kell.

Szerepel még a filmben Guy Pearce, Nicolas Bro, Søren Malling  és Paprika Steen is.