Daniel Craiget bokasérülése miatt meg kell operálni

2019.05.23. 16:51

Bokasérülése miatt meg kell operálni Daniel Craiget, aki az új James Bond-film forgatásán szenvedett balesetet. A producerek azonban megnyugtatták a rajongókat, hogy a sztár kényszerpihenője miatt a film bemutatása nem csúszik későbbre.

Craig lába a jamaicai forgatáson sérült meg. A hivatalos James Bond Twitter-oldal szerint a színésznek csak egy kisebb műtéten kell átesnie.

A produkciós munkák tovább folytatódnak, amíg Craig két hétig lábadozik a műtét után. A film bemutatásának dátuma nem változik, továbbra is 2020 áprilisában debütál

- tájékoztattak szerdán a producerek.

A továbbra is cím nélküli film a 25. James Bond-mozi lesz. Az 51 éves Craig pedig ötödször játssza el egymás után a 007-es brit titkosügynököt.
A brit média a múlt héten számolt be arról, hogy a színész megcsúszott és megsérült a bokája egy akciójelenet felvétele közben.

Daniel Craig mint James BondForrás: MGM


A James Bond-filmsorozat utóbbi epizódjai világszerte nagy kasszasikert arattak: a Sam Mendes rendezésében készült és 2012-ben bemutatott Skyfall-ra több mint egymilliárd dollárért (294 milliárd forint) váltottak jegyet a nézők, a 2015-ös Spectre - A Fantom visszatér című epizódra pedig 880 millió dollárért (259 milliárd forint).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK