Sok pénzébe kerülhet a vietnami modellnek, hogy levetkőzött Cannes-ban

Ngoc Trinh
Vágólapra másolva!
A 29 éves vietnami modell és dizájner, Ngoc Trinh az idei cannes-i filmfesztiválon Terrence Malick versenyfilmje, az A Hidden Life díszbemutatójára érkezett meglehetősen lenge, áttetsző ruhába. A május 19-i eseményről készült képei hazájában váltottak ki felháborodást, sőt, akár pénzbüntetésre is számíthat, amiért "pucérkodással" szégyent hozott Vietnámra.
Vágólapra másolva!

Ngoc Trinh több ezer kilométerrel a hazájától sem engedheti meg magának, hogy szégyent hozzon Vietnámra, vélik az ázsiai ország politikusai.

- fogalmazott a 29 éves modell áttetsző, kombinészerű, a fenekét megmutató és szeméremdombját sejtető ruháját illetően Nguyen Ngoc Thien, Vietnám kulturális, sport- és turisztikai minisztere.

A miniszter vizsgálatot rendelt el annak megállapítására, hogy Ngoc Trinh cannes-i viseletével vajon megsértette-e Vietnám közszeméremsértésre vonatkozó jogszabályait – függetlenül attól, hogy nem hazájában vette fel a "botrányos" ruhát. Ha a vizsgálat megállapítja a modell bűnösségét, komoly pénzbüntetésre számíthat – írja a Fox.