Végre hallható, hogyan énekel Beyoncé Az oroszlánkirály remake-jében

2019.06.21. 09:34

Beyoncé és Donald Glover Elton John és Tim Rice, az eredeti, 1994-es Disney-sikerhez írt  Can You Feel The Love Tonight című dalát adják elő Az oroszlánkirály újragondolt változatának tévés trailerében. A dal az 1994-es eredetiben Kristle Edwards, Joseph Williams, Sally Dworsky, Nathan Lane és Ernie Sabella, illetve a végefőcím alatt Elton John előadásában csendült fel. John és Rice ezért a dalért a legjobb eredeti betétdal Oscar-díját is elnyerték.

A John Favreu rendezésében készült, a magyar mozikban 2019. július 18-án debütáló filmben Donald Glover a főszereplő oroszlán, Simba hangját kölcsönzi, míg Beyoncé Simba szerelme, Nala hangját adja.

Tavaly Elton John bejelentette, hogy az új Az oroszlánkirály-ban az eredeti film négy meghatározó dala is benne lesz (Can You Feel the Love Tonight, Hakuna Matata, I Just Can't Wait to be King, Circle of Life), amelyek mellé Tim Rice-szal írnak egy új végefőcímdalt – kifejezetten Beyoncé hangjára.

Az első trailer, amiben Beyoncé megszólal, június 3-án került fel a netre:

Most pedig  egy tévészpotban az hallható, ahogy Gloverrel előadják az 1994-es animáció ikonikus, Oscar-nyertes dalát:

 Az oroszlánkirály remake-jének első előzetese tavaly novemberben nézettségi rekordot döntött: 224,6 millióan látták 24 óra leforgása alatt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK