Dexter Fletcher rendezheti a harmadik Sherlock Holmes-filmet

sherlock holmes
Vágólapra másolva!
A Rocketman című Elton John-életrajzot jegyző Dexter Fletcherrel folynak tárgyalások a Sherlock Holmes-filmsorozat 3. részének rendezéséről.
Vágólapra másolva!

Az Arthur Conan Doyle regényei nyomán forgatott filmben ismét Robert Downey Jr. játssza a híres nyomozót. Watson szerepében pedig Jude Law tér vissza a filmvászonra.

A Sherlock Holmes Guy Ritchie rendezésében 2009-ben aratott nagy sikert. Folytatása, a Sherlock Holmes - Árnyjáték, amelyet ugyancsak Ritchie forgatott, 2011-ben került a mozikba.

A két akciódús krimire együtt világszerte több mint egymilliárd dollárért (289 milliárd forint) váltottak jegyet a nézők.

Jude Law és Robert Downey Jr. a Sherlock Holmes-ban


A Warner Bros. stúdió sorozatának harmadik epizódja, amely már régóta várat magára, 2021. december 22-én kerül a mozikba.

Fletcher rendezte az Elton John brit rockzenész életéről készült Rocketman című filmet, amely májusi premierje óta 175 millió dollár bevételt hozott világszerte.

Az életrajzi filmet megelőzően Fletcher a Bohém rapszódia befejezésén dolgozott, miután Bryan Singert levették a projektről. Ugyancsak Fletcher nevéhez fűződik a 2016-os Eddie, a sas című film, amely a Rocketman-hez hasonlóan Taron Egerton főszereplésével készült.