Elhalasztotta a fegyveres erőszakról szóló The Hunt (Vadászat) című filmjének szeptember végére tervezett forgalmazást az Universal Pictures filmstúdió a múlt hét végén az Egyesült Államokban elkövetett tömegmészárlások miatt. A film a magyar mozikba is később fut majd be a forgalmazó közleménye szerint. 

 

A filmet szatirikus társadalmi akciófilmnek szánta stúdió, de megértjük, hogy nem ez a megfelelő időszak arra, hogy a film a mozikba kerüljön  

- írták közleményükben.

A stúdió emlékeztetett arra, hogy már leállították a Hilary Swank, Emma Roberts és Betty Gilpin főszereplésével készült film marketingkampányát. A filmet szeptember 27-én mutatták volna be az észak-amerikai mozik.

A film embervadászatról szól: 12 vadidegen ébred fel egy erdő tisztásán, akik nincsenek tudatában annak, hogy egy emberekre való vadászat szereplőinek választották ki őket.
A stúdió az után döntött, a film forgalmazásának elhalasztásáról, hogy múlt hét végén a Texas államban lévő El Pasóban és az ohiói Daytonban 31 ember vesztette életét tömegmészárlásokban.
Donald Trump amerikai elnök pénteken Twitter-üzenetében bírálta a filmet, mondván

káoszt szít és okoz az országban.