Október 10-én érkezik a mozikba Hartung Attila első nagyjátékfilmje, a FOMO, ami alkotóinak ígérete szerint hazánkban elsőként mutatja be a Z generáció világát. A filmnek a forgatásába mi is belenéztünk tavaly nyáron, most pedig már a film végleges előzetesét is közzétették. 

 A forgalmazó közleménye szerint a teaser és a trailer kooprodukció Bedő Barna és Duszka Péter Gábor, a film vágója között. Iványi Petra producer (Filmteam) szerint 

a vágók nagyon jól tudják egymás munkáját támogatni, véleményezni, ebben talán egyedülállóak a filmszakmában. Peti és Barna abszolút elfogadták egymás ötleteit és megoldásait, és beleépítették a munkájukba.

 

Hartung Attila rendező kiemelte, hogy a trailer keveset villant fel a filmből: 

 

a FOMO-ban több generációs problémát is próbálunk érinteni. A felelősségvállalástól, az online tér elvárásain és a nő-férfi viszonyokon át a Z-generáció korosztályos életérzéséig, sőt a generációk közötti párbeszédig. De ennek részletei csak a filmben bomlanak ki, a trailer csupán felvillanta a fő gócpontokat.  

A mozikban október 10-től látható FOMO a Filmteam gyártásában, a Filmalap Inkubátor Programja keretében a Filmalap 62 millió forintos gyártási támogatásával készült.