Továbbra is Tarantino filmje érdekli a legtöbb magyar nézőt

volt egyszer egy hollywood
Vágólapra másolva!
Négy új film is felkerült a legnézettebb tíz közé, ennek ellenére nem sokat változott a hazai mozis sikerlista. Legalábbis, ami a vezető helyet illeti: második hétvégéjén is a Volt egyszer egy... Hollywood az első - derül ki a Filmforgalmazók Egyesülete adataiból.
Vágólapra másolva!

Quentin Tarantino kilencedik játékfilmje 54 751 nézőt érdekelt a bemutatását követő második hétvégén, ezzel megőrizte vezető helyét a magyar mozis top10-ben. A Volt egyszer egy... Hollywood-ot augusztus 15-e óta 206 241-en látták (310 734 854 forintos bevétel mellett).

A sikerlista második helyén sem történt változás: a szintén augusztus közepén elstartolt Jó fiúk 32 599 nézővel tartotta meg pozícióját a top10-ben.

Négy premierfilm került fel a hétvégén a legnézettebb tíz közé: az Aki bújt 20 229 nézővel lett a harmadik, a Mancs örjárat 9 720 eladott jeggyel a hetedik, a A bűn királynői 7 450 nézővel a nyolcadik helyre futott be, míg a Családi vakáció - Irány Ibiza! 5 399 nézője a tizedik helyre volt elég.

A premierfilmek nem túl erős nézőszámainak is köszönhetően a magyar mozik mintegy 20 százalékot vesztettek eredményeikből az előző hétvégéhez képest.