A gatyájuk is ráment egy részegen kötött fogadásra

Vágólapra másolva!
Szeptember 12-én debütál a magyar mozikban a 100 dolog (12), Florian David Fitz író-rendező filmje, amiben két férfi fogadásból lemond minden ingóságáról. Aki kíváncsi arra, mi sül ki ebből, annak csak egy kérdésre kell helyesen válaszolnia, és páros jegyet nyerhet a film premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

A 100 Dolog két főhőse Toni (Matthias Schweighöfer) és Paul (a rendező, Florian David Fitz játssza). Előbbi szereti a kávéfőzőjét és a ruhatárát. utóbbi imádja az kütyüit és az edzőcipőit.

Egy napon azonban anyaszült meztelenül ébrednek üres fűtetlen lakásaikban, úgy, hogy nincs semmijük.

A két férfi állandóan rivalizál egymással, hogy kiderüljön, melyikük a jobb. Így aztán egy éjszaka olyan fogadást kötöttek, amit még sokáig megemlegetnek, mivel 100 napig a rengeteg dolgukból minden nap csak egyetlen egyet vehetnek vissza.

Ha szeretné megtekinteni a 100 dolog című filmet a premier előtti vetítésen, szeptember 10-én a Lurdy házban, nem kell mást tennie, mint megválaszolni az alábbi kérdést, és a helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "100 dolog" legyen. Egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Melyik sikerfilm főhőse veszíti el az ingóságait és a lakását egy robbanás következtében?

A) Hetedik (1995)

B) Harcosok klubja (1999)

C) Benjamin Button különös élete (2008)


A helyes megfejtést beküldők közül 30 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Lurdy moziba szeptember 10-én, 19 órakor kezdődő vetítésünkre. Az előadásra jegyet vásárolni nem lehet. A játék egyfordulós, ideje: 2019. szeptember 3. – szeptember 8. 16:00 óra. A sorsolás 2019. szeptember 8-án délután lesz. A játékban a New Wave Media Group Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben kérdés merült volna fel önben a játékkal kapcsolatban, írjon a filmklub@origo.hu címre.