Ismét játékfigurává válhat a moziban

playmobil a film
Vágólapra másolva!
Szeptember 26-án debütál a magyar mozikban a Playmobil: A Film (12) című animációs kalandfilm, amelyben a hús-vér gyerekhősöknek a játékok birodalmában kell kiállniuk az élet nagy próbáit. Ha kíváncsi arra, mi sül ki ebből, akkor játsszon, és nyerjen páros jegyet a film premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a Playmobil varázslatos világába – a kötelességtudó Marla pedig utánaered, hogy hazavigye.

Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk. Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagydumás kamionsofőr Del, egy jóképű titkosügynök, valamint egy melegszívű robot és egy különc tündérkeresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében.

A francia gyártású Playmobil: A Film (12) az amerikai animátor és animációs szinkronszínész, Lino DiSalvo rendezői bemutatkozása. DiSalvo korábban olyan animációs filmek megszületésénél segédkezett, mint a Volt, a Csodacsibe vagy az Oscar-díjas Jégvarázs. DiSalvo nem csak rendezte a filmet, de az angol nyelvű változatban az egyik Playmobil-figura hangját is ő kölcsönözte.

A német Brandstätter gyár 1974 óta ontja magából a mozgatható fejű, csuklójú és lábú játékfigurákat, amelyek népszerűségét nem csupán a német gyűjtők milliós tábora mutatja, de az is, hogy többen is megpróbálták a zirndorfi gyártó sikerét meglovagolni, így például 1978 és 1996 között magyar utánzója is akadt a Playmobilnak.

Ha szeretné megnézni a Playmobil: A Film (12) című animációt a premier előtti vetítésen, szeptember 24-én a Cinemy City Arénában, nem kell más tennie, mint megválaszolni az alábbi kérdést, és a helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya „Playmobil" legyen. Egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Nyereményjátékunkat lezártuk, a helyes megfejtés az A válasz volt, titkosügynök a foglalkozása a filmbeli karakter Rex Dashernek.

Gratulálunk a helyes megfejtést beküldőknek, a nyerteseket emailben értesítjük.