A tajvani származású rendező hazánkban forgatta a Gemini Man című, Will Smith főszereplésével hamarosan megjelenő filmet - amely miatt napok óta fel van fordulva a város - és most visszatért. Ha pedig már így alakult, akkor újra beszaladt Wang Mesterhez egy könnyű vacsorára. Meg persze némi borra. 

A 64 éves rendező kedden este hét körül érkezett meg Wang Mester Gizella úti éttermébe két stábtaggal együtt. Jól érezték magukat, hiszen majdnem két órán keresztül vacsoráztak és beszélgettek. Wang Mester még egy üveg tokaji bort is küldött a társaságnak, akik örömmel fogadták az italt. Ahogyan tavaly is, amikor szintén beugrottak Wanghoz - derül ki az étterem Facebook oldaláról. 

Ang Lee és Wang Mester meg a pohár tokaji borForrás: Wang Mester Kínai Konyhája FB

Ang Lee többszörös Oscar-díjas rendező most elsősorban a Gemini Man miatt látogatott Magyarországra. Tavaly hazánkban forgatták a filmet, amely most októberben kerül a mozikba. A rendező nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Tigris és Sárkány, a Túl a barátságon, a Pí élete vagy az Értelem és érzelem. Az Oscar-díj mellett pályája során begyűjtött már több Golden Globe-ot, BAFTA-díjat, velencei Arany Oroszlánt és berlini Arany Medvét is.