Jennifer Aniston is haragszik a Marvel-filmekre

2019.10.11. 07:46

Martin Scorsese után Jennifer Aniston is megbírálta a Marvel-univerzumot. Az 50 éves színésznő a Variety-nek fejtette ki véleményét.

A Marvel-moziverzumot egyszerűen csak vidámparki élményhez hasonlító Martin Scorsese után újabb bírálója akadt a szuperhősfilmeknek. A Variety-nek nyilatkozó Jennifer Aniston ugyanis részben a Marvel-filmek miatt tér vissza a sorozatokhoz, a színésznő szerint ugyanis ezek a hatalmas költségvetésű blockbusterek egyre rohamosabb tempóban szorítják ki a piacról azokat a középkategóriás filmeket, amelyekben a hozzá hasonló képességű és életkorú színészek korábban lehetőséget kaptak. 

Igaz, tévés visszatérésének (két évadra szerződött le a The Morning Show-val) másik oka, hogy úgy látja, a televíziós sorozatok az utóbbi időben magasabb színvonalon készülnek.

Néhány évvel ezelőtt berobbantak a steramingszolgáltatások nagy mennyiségű minőségi tartalmat kínálva, és akkor azt gondoltam: ez jobb, mint amit én mostanában csináltam. Közben pedig azzal kellett szembesülnöm, hogy egyre fogyatkoznak a lehetőségek, szinte már csak a Marvel-filmek vannak. Olyasmik, amikre nem kérnek fel, de igazából nem is igazán érdekelnek, mert nem akarok zöld háttér előtt létezni - fogalmazott Aniston. 

Majd hozzátette, nagyon örülne, ha visszatérne a Meg Ryan fémjelezte romantikus komédiák korszaka.

Azt érzem, hogy jó volna elmenni egy moziba, kényelmesen elhelyezkedni. Újjáéleszteni ezt a korszakot. Hozzák vissza az olyan filmeket, mint a Becéző szavak! Meg az olyanokat, mint az Ép testben épp, hogy élek, Az ifjú Frankenstein, a Fényes nyergek vagy a Hölgyem, Isten áldja! - sorolta a színésznő, mit nézne szívesen képregényfilmek helyett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK