Itt a fotó: Arnold Schwarzenegger szájon csókolta Linda Hamiltont

2019.10.18. 07:00

A két színész nagyon megörült egymásnak a Terminátor: Sötét végzet csütörtöki, londoni bemutatóján. A Mandarin Oriental Hotelben rendezett sajtótájékoztatón szájon csókolták egymást.

Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton legutóbb 28 éve, az 1991-es Terminátor 2. – Az ítélet napjá-ban szerepeltek együtt, nem is csoda, hogy most ennyire örülnek egymásnak.  

Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger a Terminátor: Sötét végzet londoni sajtóeseményén 2019. október 17-énForrás: Mike Marsland/WireImage

A Sarah Connor megformálásával világhírt szerző színésznő nemrég egy tévéinterjúban intim titkot is megosztott az új, 2019. október 31-től  a magyar mozikban is látható Terminátor-film forgatásáról.

Egy éve nem volt szénhidrát az életemben. Olyannyira sovány lettem, hogy amikor megérkeztem a forgatásra, feneket kellett építsenek nekem - mondta.

Így aztán az is lehet, hogy a baráti csókkal a hétszeres Mr. Olympia és hatszoros Mr. Universe címmel kitüntetett egykori testépítőbajnok "osztrák tölgy" Hamilton kirobbanó formáját üdvözölte – bár nem ez az első eset, hogy így köszöntik egymást: júliusban a San Diego-i Comic-Con-on hasonlóképp csókolták meg egymást.

Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton csókja a Comic-Con-on, 2019. július 18-ánForrás: Chris Pizzello/Invision/AP

 Igaz, akkor Hamilton sokakkal csókot váltott, így például Tim Miller rendezővel:

Linda Hamilton és Tim Miller csókja a Comic Con-onForrás: Kevin Winter/Getty Images

És Natalia Reyes-szel is:

Linda Hamilton és Natalia Reyes a Comic Con-onForrás: Kevin Winter/Getty Images

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK