Megszólalt Kevin Feige Marvel-vezér is Martin Scorsese Hollywoodot lázban tartó kritikáiról. A 2019 E! People's Choice Awards díjátadón közben a legjobb filmnek választották a Bosszúállók: Végjáték-ot.

Feige szerint "nem igaz", hogy a Marvel-filmek nem filmek:

 

mindenki máshogy definiálja a mozit, a művészetet, és a kockázatvállalást. Az Amerika Kapitány: Polgárháború-ban egymás ellen fordult a két legnépszerűbb karakterünk, a Bosszúállók: Végtelen háború-ban pedig a fele karakterünket megöltük a film végén.

Hihetetlenül sokkoló és fordulatos a Bosszúállók: Végtelen háború

Arra lehetett számítani, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború humoros és látványos lesz, de arra is, hogy lassan unalmassá válik a szuperhősök pankrációja és egymással való felhőtlen viccelődése. Az elkészült film valóban éppoly jópofa és akciódús, mint a korábbi Bosszúállók-filmek, viszont képes meglepetést szerezni azzal, hogy roppant izgalmasan és kiszámíthatatlanul alakul kedvenc szuperhőseink sorsa.

 

 Én és minden munkatársam imádjuk a filmeket, és a mozi közösségi élményét. Mindenkinek lehet véleménye, de mi addig is tovább készítjük a filmjeinket.   

- foglalta össze Feige. 

A trailerekből ki sem derül, miről szól a Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték rendezői, a Russo-fivérek nem vicceltek, amikor azt mondták, az új filmjük előzetesei szándékosan félrevezetőek, mert nem szeretnék lelőni a poénokat. Tették mindezt egy olyan korban, amikor az interneten vírusként terjednek a legjobban várt filmek (vagy sorozatok) legfontosabb fordulatai, elég a Trónok harcá-ra gondolni (aminek új részei sugárzását követően rögtön elárasztják a netet a "spoilerek").

A People's Choice Awards díját Robert Downey Jr. vette át, és Stan Lee-nek ajánlotta.