Kevin Feige végre reagált Scorsese véleményére a Marvelről

19 érdekesség, amit tudnod kell a Bosszúállók: Végjátékról
Vágólapra másolva!
Megszólalt Kevin Feige Marvel-vezér is Martin Scorsese Hollywoodot lázban tartó kritikáiról. A 2019 E! People's Choice Awards díjátadón közben a legjobb filmnek választották a Bosszúállók: Végjáték-ot.
Vágólapra másolva!

Feige szerint "nem igaz", hogy a Marvel-filmek nem filmek:

Hihetetlenül sokkoló és fordulatos a Bosszúállók: Végtelen háború

Arra lehetett számítani, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború humoros és látványos lesz, de arra is, hogy lassan unalmassá válik a szuperhősök pankrációja és egymással való felhőtlen viccelődése. Az elkészült film valóban éppoly jópofa és akciódús, mint a korábbi Bosszúállók-filmek, viszont képes meglepetést szerezni azzal, hogy roppant izgalmasan és kiszámíthatatlanul alakul kedvenc szuperhőseink sorsa.

- foglalta össze Feige.

A trailerekből ki sem derül, miről szól a Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték rendezői, a Russo-fivérek nem vicceltek, amikor azt mondták, az új filmjük előzetesei szándékosan félrevezetőek, mert nem szeretnék lelőni a poénokat. Tették mindezt egy olyan korban, amikor az interneten vírusként terjednek a legjobban várt filmek (vagy sorozatok) legfontosabb fordulatai, elég a Trónok harcá-ra gondolni (aminek új részei sugárzását követően rögtön elárasztják a netet a "spoilerek").

A People's Choice Awards díját Robert Downey Jr. vette át, és Stan Lee-nek ajánlotta.