Golden Globe: Pierce Brosnan fiai lesznek a januári gála nagykövetei

2019.11.15. 11:03

Pierce Brosnan fiait válaszották a Golden Globe-gála nagyköveteinek, Paris és Dylan Brosnan a díjak átadásánál fog segédkezni.

A Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) csütörtök este jelentette be, hogy a 22 éves Dylan és a 18 éves Paris lesz a januári 77. Golden Globe Award gála nagykövete. Ezt a tisztséget a hagyományok szerint egy híresség gyereke viseli, aki a gálán segédkezik a díjak bemutatásánál, átadja a nyerteseknek és lekíséri őket a színpadról. A Brosnan fivérek elmondták, nem idegesek, inkább örülnek, hogy megjelenhetnek a színpadon.

 

A díjátadókat nézve nőttem fel, sokszor apával is tartottam a gálára. Igazán megtisztelő, hogy ebben a szerepben lehetünk és leróhatjuk tiszteletünket apánk művészete előtt  

- mondta Dylan apjáról, Pierce Brosnanről, akit kétszer jelöltek Golden Globe-díjra. Dylan és Paris az első fiúk, akiket az HFPA erre a szerepre jelölt ki, mióta 2017-ben az eredetileg Miss Golden Globe-nak nevezett címet átnevezték.

A szervezet a szerep kibővítésével karitatív törekvéseire akarja felhívni a figyelmet, hiszen a kiválasztott az HFPA egész évben folyó jótékonysági tevékenységének nagykövete is lesz.A Brosnan testvérek a FEED nevű szervezettel fognak együttműködni, amely tápanyagban gazdag élelmiszert juttat el rászoruló iskoláskorú gyerekeknek szerte a világon.

 

Segíteni akarunk a gyermekéhezés felszámolásában, a szülőknek pedig abban, hogy az iskolában tudják tartani gyereküket  

- mondta Paris Brosnan. Az előző évek nagykövetei között volt Idris Elba lánya, Isan és Dwayne Johnson lánya, Simone Garcia is. A díjátadót január 5-én rendezik meg a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben. A jelöltek nevét december 9-én teszik közzé.