A 85 éves Sophia Loren felidézte híres sztriptízjelenetét

2019.11.21. 16:36

A 85 éves Sophia Lorent a Fox News faggatta, rákérdeztek híres sztriptízjelenetére is, amit Marcello Mastroianni számára adott a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjával kitüntetett 1963-as, Vittorio De Sica rendezte Tegnap, ma, holnap című filmben.

A filmtörténet vetkőzős jeleneteinek egyik leghíresebbje: Loren csábosan vetkőzik, Mastroianni az ágyon vonít, akár egy farkas, majd a nő hirtelen meggondolja magát, nem lehet, majd egy hét múlva. A kéjre szomjazó csalódott férfi (a nézővel együtt) veri a fejét az ajtóba kínjában.

Az 1963-as Tegnap, ma, holnap sztriptízjelenetéről is kérdezte a nemrég 85-ik születésnapját betöltő Lorent a Fox News. 

A film része volt, egy olyan jelenet, amit elő kellett adnunk. És nagy móka egyben, hogy ezzel lehetőséget biztosíthattam Marcello Mastroianni számára, hogy hihetetlenül vicces legyen. Az is volt. Azt gondolom, ettől lett brilliáns film. Remekül szórakoztunk, amíg ezt a jelenetet életre keltettük, és azt hiszem, ez a jelenet ma is hatással van az emberekre. Örülök annak, hogy ma is megnevetteti őket, és hogy emlékeznek rá - mondta Loren.

Az 1963-as jelenet annyira emlékezetes maradt, hogy Robert Altman három évtizeddel később is felidézte Divatdiktátorok című filmjében. Az 1994-es filmben ugyancsak Loren vetkőzött Mastroianninak, de ezúttal más volt a csattanó.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK