Joy Bryant (Antwone Fisher történetePénzed vagy életedBobby Kennedy - A végzetes napMi történt az éjjel?) különös fotóval lepte meg Instagram-követőit: 45-ik születésnapja alkalmából félmeztelen fotót tett közzé magáról.

Mi újság? - írta a fotójához a 45 éves színésznő. Majd hashtag "45 és virágzik" metaadattal jelezte azoknak, akik számára a fotó nem lenne elég meggyőző: jól érzi magát a bőrében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yo, what’s up. #45andthriving

Joy Bryant (@joybeezy) által megosztott bejegyzés,

Bobby Kennedy - A végzetes nap-ért (2006) Hollywood Film Awards-al kitüntetett, az amerikai színészcéh által nominált színésznő öt évvel ezelőtt forgatott utoljára mozifilmet (Mi történt az éjjel?), leginkább sorozatokban domborít (Nagypályások, Csecsebecsék). De úgy tűnik, hogy szívesen nosztalgiázik, félmeztelen posztja előtt csaknem 20 éves fotót tett közzé, amelyen az Antwone Fisher története (2002) két férfi sztárjával, Derek Luke és Denzel Washington társaságában pózol. Aztán kihagyott csaknem félévet a közösségi médiajelenlétből – azaz lehet, hogy a nagy szünet után hatásosabbnak érezte a visszatérést, ha többet mutat magából a szokásosnál.