90 ezren látták a Seveled című magyar romantikus vígjátékot

2020.01.08. 15:12

A Seveled című, Mészáros Béla, Tenki Réka és Básti Juli főszereplésével készült romantikus komédiát a forgalmazó közleménye szerint már több mint 90 000 magyar néző látta a mozikban. 

 

És mivel az ünnepek alatt és után is teltházakkal futott a közönségkedvenc film, csütörtöktől bővített vetítésszámmal játsszák a mozik a Seveled-et  

- írják. Orosz Dénes író-rendezővel, a Poligamy és a Coming Out című filmek alkotójával itt beszélgettünk a filmről:

De Nirót és Schwarzeneggert is akarták a Seveled egyik szerepére

December 5-én debütált a mozikban a Seveled című romantikus vígjáték a műfaj magyar specialistája, Orosz Dénes ( Poligamy, Coming out) rendezésében, a főszerepben Mészáros Bélával, Tenki Rékával és Básti Julival. Már a film forgatásán megtudtuk, hogy Mészáros Béla filmkritikus agglegényt alakít, aki úgy akarja boldoggá tenni haldokló, családcentrikus anyja (Básti Juli) utolsó napjait, hogy lefizeti a terhes szomszéd sztriptíztáncosnőt, Sacit (Tenki Réka), hogy játssza el a párját.

A filmben szerepel még többek között Mészáros Máté, Rezes Judit, Ónodi Eszter, Fekete Ernő, Cserhalmi György, Bodrogi Gyula, Pogány Judit és Molnár Áron, a zenét pedig a Lóci játszik szerezte.