A Netflix forgalmazza a 85 éves Sophia Loren legújabb filmjét

sophia loren
Vágólapra másolva!
A Netflix vásárolta meg az Előttem az élet című világhírű regényből Sophia Loren főszereplésével készülő új produkció forgalmazási jogait.
Vágólapra másolva!

A globális streamingszolgáltató még idén bemutatja az Edoardo Ponti rendezésében forgatott filmet, amelynek forgatókönyvét Ugo Chiti és Ponti írta Émile Ajar regényéből - írta meg a The Hollywood Reporter.

Sophia Loren alakítja majd a holokauszttúlélő Rosa mamát, aki szárnyai alá veszi a 12 éves utcagyereket, Momót.

Az idős, magányos asszony és a gyerek között szoros érzelmi kapcsolat alakul ki, megvédik egymást, szokatlan családot alkotnak a tengerparti olasz városban, ahol élnek.

Sophia Loren Forrás: PAris Match/SIPA


Loren közleményében kifejtette:

"A legnagyobb stúdiókkal dolgoztam már, de bizton állíthatom, hogy egyik sem volt a kulturális sokszínűség olyan gazdag melegágya, mint a Netflix, és ez az, amiért szeretem őket. Megértették, hogy nem építhetnek globális stúdiót az egyes országok helyi tehetségeinek adott lehetőségek nélkül. Mindenki megérdemli, hogy meghallgassák, erről szól a filmünk, az Előttem az élet és erről szól a Netflix is" - fogalmazott a filmsztár.

Ted Sarandos, a Netflix tartalom-előállítási igazgatója Lorent a világ egyik legnagyobb színésznőjének nevezte, és hangsúlyozta, hogy az Előttem az élet olyan történetet mesél el, amely - akárcsak Sophia Loren - az olasz és a globális közönséget is magával ragadja majd.