Koronavírus: Hét hónappal később mutatják be a 25. James Bond-filmet

James Bond, Nincs idő meghalni, koronavírus, Bangkok, Thaiföld
(FILES) In this file photo taken on February 28, 2020, a woman wearing a facemask amid fears of the spread of the COVID-19 novel coronavirus walks past a poster for the new James Bond movie "No Time to Die" in Bangkok. - New James Bond film "No time to die" release is delayed to November after virus fears according to the studio. (Photo by Mladen ANTONOV / AFP)
Vágólapra másolva!
Április helyett novemberben érkezik a Nincs idő meghalni, a 25. James Bond film.
Vágólapra másolva!

A Nincs idő meghalni producerei a Twitteren jelentették be, hogy hét hónappal eltolták a film bemutatóját a világszerte terjedő járvány miatt.

Az MGM és a Universal stúdió, valamint Michael G. Wilson és Barbara Broccoli Bond-producerek a globális mozis helyzet "alapos megfontolása és értékelése" alapján döntöttek úgy, hogy a film bemutatását 2020 novemberére halasztják.

Arcmaszkot viselő nő a Nincs idő meghalni plakátja előtt Bangkokban 2020. február 28-án Forrás: AFP/Mladen Antonov

Bond-rajongók korábban nyílt levélben fordultak a producerekhez és a stúdiókhoz, hogy halasszák el az új James Bond-film április elejére kitűzött premierjét a koronavírus-járvány miatt. A levélben ők még nyári bemutatót javasoltak, és hangsúlyozták: "Itt az ideje az emberek egészségét a marketingütemterv elé helyezni".