Nem csúszik sem az Öngyilkos osztag 2, sem A galaxis őrzői 3

James Gunn, a galaxis őrzői
3084415 27.04.2017 Director James Gunn during a news conference with cast and crew of Guardians of the Galaxy, atop the Four Seasons Hotel in Moscow. Evgenya Novozhenina / Sputnik
Vágólapra másolva!
James Gunn megnyugtatta a rajongókat: nem csúszik sem az Öngyilkos osztag 2, sem A galaxis őrzői 3 premierje a koronavírus-járvány miatt. 
Vágólapra másolva!

James Gunn a húsvéti ünnep alatt üzente meg rajongóinak a Twitteren, hogy A galaxis őrzői következő, harmadik epizódját és az Öngyilkos osztag 2 című filmjét sem érinti a járvány, s azok rendben elkészülnek. Mint írta, jelenleg nincsenek késésben.

Az új Öngyilkos osztag-film 2021. augusztus 6-án kerül a mozikba.

Gunn hozzátette:


A Disney néhány évekkel korábbi, vitatott Twitter-bejegyzése miatt ugyan elbocsátotta A galaxis őrzői-produkciótól Gunnt, de később visszavették.

Közben azonban a Warner Bros. is alkalmazta Az öngyilkos osztag megrendezésére, úgyhogy Gunn az Öngyilkos osztagot követően vág bele A galaxis őrzői 3. részébe.

Ennek a produkciónak azonban még nincs kitűzött forgalmazási dátuma. Az imdb.com filmes adatbázis szerint jövőre mutatják be a filmet.