Két ingyen filmmel indul a Cinetel online videótára

2020.05.26. 15:41

Több mint 40 filmmel indul a Cinetel online videótára, kettő közülük az első hónapban ingyen elérhető - közölte a forgalmazó. 

A Cinetel hetek óta dolgozik egy olyan megoldáson, amely segítségével bárki mozit varázsolhat a nappalijából: a nemrégiben elindult online filmtárban jelenleg több mint 40 film érhető el, és a kínálat folyamatosan bővül. A kínálatban olyan rendezők filmjei találhatóak meg, mint Woody Allen, Pedro Almodóvar vagy Luca Guadagnino; és olyan színészek alkotásai, mint például Jeff Bridges, Joaquin Phoenix, Juliette Binoche vagy Vincent Cassel.

A forgalmazó szeretne kedvet csinálni a mozizás új formájához, ezért május 27-től egy hónapon keresztül két filmet ingyen elérhetővé tett az első 5000 érdeklődőnek: a Pierre-François Martin-Laval francia rendező által jegyzett Nagytudásúak és Taika Waititi horror-vígjátéka, a tavalyi évben megjelent azonos című tévésorozat alapjául szolgáló Hétköznapi vámpírok most a bevezető akció keretén belül díjmentesen tekinthető meg a www.cinetel.hu oldalán keresztül.