Russell Crowe thrillerével és Rod Lurie háborús filmjével nyitnak az amerikai mozik

Russell Crowe a Gladiátor című film forgatásán
Russell Crowe a Gladiátor című film forgatásán
Vágólapra másolva!
Russell Crowe Unhinged című pszichológia thrillere és Rod Lurie The Outpost című afganisztáni háborús filmje az első filmek között lesz, amelyeket a nyáron újra kinyitó észak-amerikai mozikban láthatnak majd a nézők.
Vágólapra másolva!

A két Oscarra jelölt A manipulátor rendezőjének, Lurie-nak az új filmjét, amelyben Scott Eastwood, Caleb Landry Jones és Orlando Bloom is szerepel, július 2-tól játsszák 500 moziban - jelentették be a hétvégén hozzáfűzve, hogy a film debütálását a moziba visszatérő nézők számára különleges eseménnyé változtatják, mivel a vetítés előtt a forgatással és a szereplőkkel is megismerkedhetnek a nézők.

A The Outpost egy Afganisztánban szolgáló amerikai katonai egység küzdelmét mutatja be a túlerőben lévő talibán harcosokkal szemben.

A Russell Crowe főszereplésével készült Unhinged forgalmazása egy nappal korábban, július 1-jén kezdődik az amerikai mozikban. A filmben Crowe egy közúti összezördülés után egy elvált, egyedülálló anya után ered, hogy megleckéztesse.

Amerika két legnagyobb mozilánca, a Cinemark és az ANC már jelezte, hogy reményei szerint júliustól újra kinyitja kapuit.

Ám miközben néhány amerikai államban, köztük Georgiában és Texasban már engedélyezték, hogy a kötelező távolságtartással és csökkentett nézőszámmal elkezdődhessenek a vetítések, egyelőre nem világos, hogy mikor nyílhatnak meg az olyan nagyvárosok, mint Los Angeles és New York mozijai.

A Rod Lurie filmjéhez hasonló, viszonylag kevesebb mozinézőt megszólító filmek ugyan egyelőre jól járhatnak az elemzők szerint a mozis forgalmazással, de a legtöbb mozis azért inkább akkor akar kinyitni, ha olyan igazi kasszasikernek ígérkező filmet vetíthetnek majd, mint Christopher Nolan Tenet című produkciója. A sci-fit a Warner Bros. a tervek szerint július 17-től forgalmazza.

A Variety.com értesülése szerint