Visszatér a mozikba az 50 éves Kelly hősei

2020.06.25. 13:26

A Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével 1970-ben bemutatott filmklasszikus július 2-től rövid időre visszatér a nagyvászonra, digitálisan felújított kópiáról vetítik a Corvin Mozi legnagyobb termében - közölte a Pannonia Entertainment forgalmazó.

Brian G. Hutton rendező klasszikus háborús kalandfilmje Franciaországban játszódik, nem sokkal a normandiai partraszállás után. Kelly hadnagy (Clint Eastwood) egy foglyul ejtett német tiszttől megtudja, hogy a frontvonal mögött egy francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz - 16 millió dollár értékű aranyat. Kelly elhatározza, hogy megszerzi a hatalmas vagyont, és a hadsereg válogatott különceiből verbuválódott csapatával nekivág a titkos küldetésnek.

A Kelly hősei digitálisan restaurált képpel és az eredeti szinkronnal, Kovács István, Inke László, Bodrogi Gyula és Helyey László magyar hangjával tér vissza a mozivászonra, a filmtörténeti klasszikusokra specializált Pannonia Entertainment forgalmazásában. A filmet kizárólag a budapesti Corvin Moziban vetítik, július 2-tól mindössze két hétig látható.