A Netflix közzétette, melyik a 10 legnépszerűbb saját gyártású filmjük

Chris Hemsworth Pasimustra a Golden Globe vörös szőnyegéről
Chris Hemsworth
Vágólapra másolva!
Először tette közzé nézettségi örökranglistájának első tíz helyezettjét a Netflix, már ami a saját gyártású egész estés filmjeiket illeti.
Vágólapra másolva!

A bemutatót követő első hónap számai alapján a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés lett a Netflix történetének legsikeresebb filmje 99 millió nézővel.

Ezüstérmes a Sandra Bullock nevével fémjelzett Madarak a dobozban 89 millióval, a dobogó alsó fokára pedig a Mark Wahlberget felvonultató Spenser az igazság nyomában fért fel (85 millióval).

Csak kétmillióval maradt le a dobogóról a Six Underground - Hatan az alvilágból 83 millióval (és Ryan Reynoldsszal a főszerepben), az ötödik a listán pedig Adam Sandler és Jennifer Aniston krimi-vígjátéka, a Gyagyás gyilkosság 73 millióval.

Felfért még a listára Az ír Martin Scorsese rendezésében (Al Pacino, Robert De Niro és Joe Pesci főszereplésével), 64 millióval, a Határok mentén 63 millióval (Ben Affleckkel), illetve A másik Missy (59 millió), A platform (56 millió) és a Tökéletes pasi (48 millió).