A Paramount elhalasztotta a Hang nélkül 2 bemutatását is

Egy szót se: a filmvászon legemlékezetesebb néma hősei Hang nélkül
Vágólapra másolva!
Mint hírt adtunk róla, a Warner stúdiót (Tenet) követve a Disney is elhalasztotta például a Mulan, valamint a következő Star Wars- és Avatar-film premierjét a koronavírus-járvány miatt. A Paramount szintén eltolta több filmjének bemutatódátumát is, köztük olyanokét, mint a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2. 
Vágólapra másolva!

A Top Gun: Maverick idén karácsonyról 2021 júliusára csúszik, a Hang nélkül 2 pedig szeptember eleje helyett jövőre, április 23-án kerül majd az amerikai mozikba.

A Sonic, a sündisznó második része 2022 áprilisában érkezik, az új Jackass-film jövő júliusról csúszik 2021 szeptemberére, az Under the Boardwalk 2022 júliusában debütál, a The Tiger's Apprentice című film premierjét pedig 2022 februárjáról kerek egy évvel tolták el.

A Hang nélkül 2018-ban a vártnál nagyobb, 340 millió dolláros sikert aratott a mozikasszáknál, folytatása így az év egyik legjobban várt sci-fi horrorjának számított. John Krasinski rendező és Emily Blunt főszereplő tavalyelőtti filmjéről ezt írtuk kritikánkban: