A Paramount elhalasztotta a Hang nélkül 2 bemutatását is

2020.07.24. 11:46

Mint hírt adtunk róla, a Warner stúdiót (Tenet) követve a Disney is elhalasztotta például a Mulan, valamint a következő Star Wars- és Avatar-film premierjét a koronavírus-járvány miatt. A Paramount szintén eltolta több filmjének bemutatódátumát is, köztük olyanokét, mint a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2

Top Gun: Maverick idén karácsonyról 2021 júliusára csúszik, a Hang nélkül 2 pedig szeptember eleje helyett jövőre, április 23-án kerül majd az amerikai mozikba.

 

A Sonic, a sündisznó második része 2022 áprilisában érkezik, az új Jackass-film jövő júliusról csúszik 2021 szeptemberére, az Under the Boardwalk 2022 júliusában debütál, a The Tiger's Apprentice című film premierjét pedig 2022 februárjáról kerek egy évvel tolták el.   

A Hang nélkül 2018-ban a vártnál nagyobb, 340 millió dolláros sikert aratott a mozikasszáknál, folytatása így az év egyik legjobban várt sci-fi horrorjának számított. John Krasinski rendező és Emily Blunt főszereplő tavalyelőtti filmjéről ezt írtuk kritikánkban:

Krasinski és Blunt családi vállalkozása kisebb hibái ellenére nagyon jól sikerült, az év talán legjobb sci-fi horrorja, tele feszültséggel, drámával, izgalmas és borzongató jelenetekkel.