Kerekes Vica, Mátray László és Gyarmati Erik főszereplésével szeptember 10-én debütál a mozikban a Hab című romantikus vígjáték, melyhez megjelent a filmplakát is.

A Hab-hoz készült filmplakát különlegessége - a produkció közleménye szerint - hogy Kerekes Vicát Csehországban fotózták júliusban, aki épp egy forgatáson vett részt, és az egyetlen szabadnapján vállalta, hogy modellt áll a plakáthoz.

Teljesen odavoltam, hogy a stáb kijött hozzám a cseh hegyek közé, hogy megejthessük a fotózást. "Egy filmforgatás közepén voltam, nem tudtam hazautazni, így tudtuk csak összeszervezni. A forgatási helyszín adta lehetőségek távolról sem voltak ideálisak, egy pici konyhában rendeztük be a stúdiót, de éppen ettől igazán kedves élmény a szívemnek. Szeretem, ha valami más, mint a megszokott. Rengeteget nevettünk, nagyon jó hangulatban telt az egész, mindannyiunknak egy életre szóló emlék marad, ahogy maga a film is!" – mondta a színésznő.

Forrás: Hab

Az elkészült plakáttal, csakúgy, mint a filmmel, a francia vígjátékok hangulatát próbálták megidézni. A plakáton a Vica által megtestesített cukrászlányt láthatjuk a fő fókuszban, az általa készített süteményeken pedig marcipánból megformálva jelenik meg az álférjét és álkisfiát alakító Mátray László és Gyarmatik Erik.

A filmben a hivatalos szinopszisa szerint Dóra (Kerekes Vica) cukrászdája a csőd szélére kerül, és csak egy különleges hitel menthetné meg, de azt kizárólag családosok vehetik igénybe. Így hát szerződtet egy vállalkozó kedvű agglegényt (Mátray László) és egy színészi ambíciókkal megáldott kisfiút (Gyarmati Erik), hogy együtt próbálják meg megmenteni a főszereplő vállalkozását.

A Lakos Nóra rendezésében készült film szeptember 10-től lesz látható, az InterCom forgalmazásában.