A Becsúszó szerelem első előzetesében focidrukker esik szerelembe

Vágólapra másolva!
Megérkezett a Becsúszó szerelem első előzetese: a forgalmazó közleménye szerint az európai romantikus komédiák szellemében fogant, sikervárományos magyar vígjáték november 12-től lesz látható a hazai mozikban. 
Vágólapra másolva!

Az Isteni műszak-ból ismert, Ötvös András és a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, az első film főszerepét alakító Gombó Viola Lotti közreműködésével vászonra vitt

A ma debütáló első előzetes ízelítőt ad abból, hogy

A Becsúszó szerelem, amelynek felvételei tavaly nyáron zajlottak Budapesten, további szerepeiben olyan élvonalbeli hazai színészek láthatóak még, mint a drukkerek vezérét alakító Thuróczy Szabolcs, a fanatikus Kinizsi Black Army oszlopos tagjait megformáló Piller Ádám, Orosz Ákos, Hajdu Szabolcs, az ellentábor hangadóját adó Szabó Simon, valamint Stefanovics Angéla, Tenki Réka, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka és Urbanovits Krisztina.

A film hivatalos szinopszisa szerint

Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel (Gombó Viola Lotti), hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le elvakult focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat számára:

A Nemzeti Filmintézet 394,3 millió forintos gyártási támogatásával forgatott romantikus vígjátékot a második játékfilmjét jegyző Nagy Viktor Oszkár rendezte, aki korábban a 40. Magyar Filmszemlén Gene Moskowitz-díjjal kitüntetett Apaföld-et is készítette. Alkotótársai, a társ-forgatókönyvíró Bárány Márton, az operatőr Kürti István, a vágó Sass Péter, illetve a zeneszerző Tövisházi Ambrus mellett a Campfilm producerei, László Sára és Gerő Marcell voltak.

Utóbbiak nevéhez olyan külföldön is nagy sikert aratott rövid-és dokumentumfilmek fűződnek, mint A létezés eufóriája, A Másik Magyarország, a Lágy eső, vagy a Káin gyermekei.