Pálmai Anna a vízbe esett az El a kezekkel a papámtól! forgatásán

Vágólapra másolva!
A film egyik felnőtt főszereplője, a Violát alakító Pálmai Anna „megfürdött"a martonvásári Brunszvik-kastély tavában. A Junior Prima díjas színésznő augusztus eleje óta forgat a Megafilm produkciójában.
Vágólapra másolva!

Az általa alakított karakter, a mindig makulátlanul elegáns Viola - a produkció közleménye szerint - meghatározó jelentőségű a történet szempontjából: a főszereplő kislány, Dorka mostoháját játssza. A forgatáson Annát feltűnő, élénk színű, különleges kosztümjeiben, egyedi tervezésű kalapjaiban már messziről észrevenni.

– meséli Pálmai Anna, és azt is elárulja, hogy nem ő az egyetlen Pálmai a stábban: az öccse, Pálmai Tamás storyboard rajzolóként vesz részt a produkcióban.

Pálmai Anna Forrás: El a kezekkel a papámtól!

A forgatás első etapja a martonvásári Brunszvik-kastély Varázsligetté átlényegült kertjében zajlott, ahol Pálmai Anna az egyik jelenetben a meglehetősen hideg és nem túl bizalomgerjesztő tóvízbe esett – természetesen alapos előkészületek és megfelelő óvintézkedések mellett. A vízből kikászálódva, ruháját megigazítva, elfolyó sminkkel, rezzenéstelen arccal folytatta a szövegét:

Annának ez az első mesefilmes szerepe. Dobó Kata rendező szerint „Viola szerepére Pálmai Anna tökéletes választásnak bizonyult!"

Pálmai Anna Forrás: El a kezekkel a papámtól!

- mondta a színésznő.

A forgatáson számos gyerekszereplő is részt vesz. A gyerekekkel való munka általában kihívások elé állítja a stábot, a felnőtt színészeket, ám Anna ebből nem sokat érzékel:

Pálmai Anna Forrás: El a kezekkel a papámtól!

A hosszú forgatásokon a színészek is jobban megismerik egymást, új barátságok szövődnek. Az El a kezekkel a papámtól! forgatásán Anna is közelebb került valakihez. Lehet, hogy ez egy szép új barátság kezdete:

S ha már az énektehetségnél tartunk, Anna is bizonyít az El a kezekkel a papámtól! című filmben: "Minden gonosznak dukál egy dal és Rakonczai Viktor olyat jó dalt írt nekem, amit élmény volt felénekelni. Számomra teljesen új a hangneme, sejtelmes, titokzatos - olyan, amivel én még nem találkoztam. Szó szerint ugráltam örömömben, amikor felvettük!"