Spotifyon és a YouTube-on tették elérhetővé a Hab című új magyar romantikus vígjáték filmzenéjét. 

A filmzenét Balázs Ádám (Terápia, Testről és lélekről, Utóélet, Mindenki) szerezte, aki ezt mondta az alkotófolyamatról:

Igyekszem minden munkámat ellátni valamilyen speciális védjeggyel. A Hab esetében ez a jazz és a klasszikus zene találkozása volt. "A klasszikus zenében használt hangszereket vegyítettem jazz-elemekkel és -zenészekkel, így jött létre az a játékos hangzásvilág, ami tökéletesen illeszkedik Lakos Nóra különleges hangulatú, romantikus filmjéhez. Szerencsére a magyar produkciók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy élő zenével erősítsenek rá a filmek mondanivalójára, ez a Hab esetében is így volt. Nem szekciónkként, hanem egyszerre vettük fel a betéteket. Hosszadalmas, de nagyon felemelő munka volt. A filmzenének van még egy különlegessége: a score-ban füttyöt alkalmaztunk, amelyet Meszes Balázsnak, a Punnany Massif egyik frontemeberének köszönhetünk."

A Lakos Nóra által rendezett (interjúnk itt olvasható) Hab Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével már látható a mozikban.