Mohai Tamást díjazták Los Angelesben

Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Szajki Péter filmje, a Most van most versenyzett Los Angelesben a Love International Film Festivalon, ahol a legjobb férfi főszereplő díját Mohai Tamás kapta meg. A járvány miatt az alkotók nem vehettek részt a fesztiválon, a nyilvános vetítéseket csak jövőre tartják meg a következő évi fesztivál filmjeivel összevonva.
Vágólapra másolva!

Mohai Tamás nemrég már a Bujtor István Filmfesztiválon is átvehette ugyanezt a díjat az alakításáért, így már a második alkalommal díjazták a Most van most-ban nyújtott játékáért.

A színészt a nagyközönség a Drága örökösök című produkcióból ismerheti, de korábban láthattuk őt többek között Sándor Pál Vándorszínészek és Török Ferenc Senki szigete című filmjeikben.

- mondta róla Szajki Péter rendező.

Mohai Tamás és Tompos Kátya a Most van most-ban Forrás: Szajki Péter


Mohai Tamás női partnere Tompos Kátya a Most van most-ban, akit szintén jelöltek a fesztiválon a legjobb női főszereplőként.

A Most van most legközelebb a ROFL Film Festivalon versenyez Madridban októberben.

A film operatőre Domokos Balázs, forgatókönyvírója Szajki-Vörös Adél és Szajki Péter, vágója Erdélyi Flóra. A filmet a ZLS Productions készítette, forgalmazója a Romis Mozi, producerei: Kutyik Gábor, Szajki Péter, Romwalter Judit, Gulácsi Loránd, Babó Gábor, Bácskai László, Adam Cobler, Marencsák Kitty, Mészáros Bálint, Neuberger Zoltán, Perecz Sándor, Králik Samu Péter, Szoboszlai Gergely, Szűcs Dóra.