Mint megírtuk, Szajki Péter filmje, a Most van most versenyzett Los Angelesben a Love International Film Festivalon, ahol a legjobb férfi főszereplő díját Mohai Tamás kapta meg. A járvány miatt az alkotók nem vehettek részt a fesztiválon, a nyilvános vetítéseket csak jövőre tartják meg a következő évi fesztivál filmjeivel összevonva.

Mohai Tamás nemrég már a Bujtor István Filmfesztiválon is átvehette ugyanezt a díjat az alakításáért, így már a második alkalommal díjazták a Most van most-ban nyújtott játékáért. A színészt a nagyközönség a Drága örökösök című produkcióból ismerheti, de korábban láthattuk őt többek között Sándor Pál Vándorszínészek és Török Ferenc Senki szigete című filmjeikben.

Nagyon szeretek Tamással forgatni, mert irtó gyorsan reagál az eseményekre még akkor is, amikor megváltozik a jelenet az eredeti tervekhez képest.  

- mondta róla Szajki Péter rendező.

Mohai Tamás és Tompos Kátya a Most van most-banForrás: Szajki Péter


Mohai Tamás női partnere Tompos Kátya a Most van most-ban, akit szintén jelöltek a fesztiválon a legjobb női főszereplőként. A Most van most legközelebb a ROFL Film Festivalon versenyez Madridban októberben. A film operatőre Domokos Balázs, forgatókönyvírója Szajki-Vörös Adél és Szajki Péter, vágója Erdélyi Flóra. A filmet a ZLS Productions készítette, forgalmazója a Romis Mozi, producerei: Kutyik Gábor, Szajki Péter, Romwalter Judit, Gulácsi Loránd, Babó Gábor, Bácskai László, Adam Cobler, Marencsák Kitty, Mészáros Bálint, Neuberger Zoltán, Perecz Sándor, Králik Samu Péter, Szoboszlai Gergely, Szűcs Dóra.