Mint megírtuk, Budapesten forog Nicolas Cage The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című új filmje, amiben a sztár saját magát játssza. A filmhez most csatlakozott Tiffany Haddish (A bűn királynői, Mint egy főnök) is, aki egy kiugrott kormányügynököt játszik majd, ő állítja csatasorba Cage karakterét Pedro Pascal ellen. 

A filmben Cage éppen szerepet kap egy Quentin Tarantino-filmben, de közben kamasz lányával feszültté vált kapcsolatát kell valahogy rendeznie. Hatalmas adósságai vannak, és hogy törleszteni tudja őket, fellép egy mexikói milliárdos születésnapi partiján, aki nagy rajongójaként egymillió dollárt
kínál neki. A CIA azonban arról tájékoztatja, hogy a milliárdos valójában egy kábítószerbáró, aki elraboltatta egy mexikói elnökjelölt lányát. Cage-nek végül nincs más választása, mint hogy együttműködjön az amerikai kormánnyal, hogy valahogy kimásszon a csávából - írta a filmről korábban az MTI. 

Pedro Pascal már bizonyítottan Budapesten van, Návai Anikó szerint pedig Nicolas Cage is megérkezett már. 

A film forgatókönyvét Tom Gormican és Kevin Etten írta, és a rendezői székben is Gormican ül majd, akinek ez lesz a második rendezése a 2014-ben bemutatott Csajkeverők után. Cage saját Saturn Films produkciós cégén keresztül producere is lesz a készülő filmnek Mike Nilon és Kevin Turen társaságában.