Mától látható a Hab végén felcsendülő If I Have You című dalhoz készült videoklip, melyet a Blahalouisana énekesnője, Schoblocher Barbara és a LAZARVS frontembere, Áron András énekelt fel.

A film teljes zenei anyaga Balázs Ádám zeneszerző munkáját dicséri, és mától a stáblista alatt hallható dal is elérhető a a Gold Records gondozásában. A dalhoz videóklip is készült, melyben az előadók mellett a film legmeghatározóbb jelenetei is láthatók Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével, visszaadva a Hab hangulatát.

Amikor Balázs Ádám és Jancsó Gábor elkezdtek dolgozni az „If I Have you"-n, mi Áron Andrissal épp a novemberben megjelenő szólólemezére vettük fel azokat a dalokat, amelyekben közreműködöm. "Gábor, akivel lassan 9 éve zenélünk együtt a Blahalouisianában, megkért, hogy segítsek a demóének elkészítésében, és végül annyira megtetszett mindenkinek a duett, hogy adta magát, hogy Andrist is bevonjuk. A véletlen műve, hogy ez így alakult, de nagy megtiszteltetés és külön öröm volt számomra ezekkel az emberekkel együtt dolgozni, és azt hiszem, mindannyian büszkék vagyunk a végeredményre. Egy igazán szerethető, bájos hangzásvilágú dal szültetett, ami nagyon jól illik a filmhez. A videoklip esetében az egyszerűségre törekedtünk, a történetet a filmjelenetek mesélik el" – fűzte hozzá Schblocher Barbara.


A mától látható videóklipet szintén Lakos Nóra, a Hab rendezője jegyzi, a fényképezésért pedig a film operatőre Balázs Dániel volt felelős. Az alkotók a forgatás idejére visszatértek a történet egyik fő helyszínére, a pusztazámori kastély kertjébe, hogy az előadók a filmből már ismert környezetben tűnjenek fel.