Folytatódik Rómában a Mission Impossible 7 forgatása

Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Tom Cruise és Ving Rhames a Mission: Impossible 6 című filmben
Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Tom Cruise és Ving Rhames a Mission: Impossible 6 című filmben
Vágólapra másolva!
Róma központjában folytatja keddtől a Mission Impossible 7 februárban leállított forgatását Tom Cruise, aki ismét Ethan Hunt ügynököt alakítja az akciófilmben.
Vágólapra másolva!

Christopher McQuarrie rendező és stábja a koronavírus-járvány miatt a legszigorúbb elővigyázatossági intézkedéseket akarja betartani a felvételek idején. A 180 fős stáb hét hétre tervezi a forgatást, mintegy ezer statisztával fognak dolgozni. Az olasz főváros önkormányzata mintegy 1,1 millió euró bevételre számíthat az amerikai film forgatásáért a történelmi központban és a Vatikán környékén.

A római forgatások újraindulása fontos jele annak, hogy kezd újjáéledni a filmipar, amely a járvány miatt március-áprilisban teljesen padlóra került.

A forgatások néhány nappal az október 15. és 25. között zajló római filmfesztivál megnyitója előtt kezdődnek, amelyet a Parco della Musica koncertteremben rendeznek.

Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Tom Cruise és Ving Rhames a Mission: Impossible - Utóhatás című filmben Forrás: UIP-Duna Film

A Mission: Impossible-sorozat a legnagyobb hollywoodi kasszasikerek közé tartozik, a 2018-ban bemutatott Mission: Impossible - Utóhatás című rész globális bevétele meghaladta a 791 millió dollárt (245 milliárd forintot).