Újabb kedvcsináló készült a hazai mozikba november 12-én érkező Becsúszó szerelem című romantikus vígjátékhoz. 

Már mától látható a film friss előzetese, amiben minden a szerelem és a szurkolás körül forog. A történet főhőse Gyula, a megszállott focidrukker arra vállalkozik feleségével, hogy illegálisan magához veszi az életükbe váratlanul betoppanó fiatal roma lány születendő babáját. A terv jónak tűnik, de kivitelezni korántsem könnyű. Trükkök, blöffök, félremagyarázások, rejtőzködés, eltűnés és még megannyi humoros helyzet vár Gyulára, mielőtt maga is beismeri, ki mellett is van a helye, kiért is dobog a szíve.

A főhőst, a focidrukker Gyulát, akire megpróbáltatások sora vár, az Isteni műszakból, illetve A Tanár című sorozatból is ismert Ötvös András alakítja, feleségét, az Uristen@menny.hu és a Libiomfi komikája, Stefanovics Angéla játssza, míg a várandós kismamát az elsőfilmes Gombó Viola Lotti formálja meg. A további szerepekben olyan élvonalbeli hazai színészek láthatóak még, mint a drukkerek vezérének bőrébe bújó Thuróczy Szabolcs, a fanatikus Kinizsi Black Army oszlopos tagjait megszemélyesítő Orosz Ákos, Hajdu Szabolcs, Piller Ádám, az ellentábor hangadóját adó Szabó Simon, valamint Tenki Réka, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka és Urbanovits Krisztina.

A Becsúszó szerelem rendezője Nagy Viktor Oszkár, aki első játékfilmes rendezésével, az Apafölddel a nemzetközi kritikusok Gene Moskowitz díját nyerte el a 40. Magyar Filmszemlén.