Félreértés történt: mégsem halt meg Tanya Roberts, a James Bond-film sztárja

Tanya Roberts
This archive photo shows actress Tanya Roberts arrives for the 4th annual TV Land awards held at Barker hangar in Santa Monica, California on March 19, 2006. (Photo by Chris DELMAS / AFP)
Vágólapra másolva!
Kórházban kezelik Tanya Roberts amerikai színésznőt, a Halálvágta című James Bond-film sztárját, korábban tévedésből jelentette be a színésznő halálát barátja és képviselője, Mike Pingel.
Vágólapra másolva!

Pingel hétfő reggel arról tájékoztatta az amerikai médiát, hogy Roberts karácsonykor lett rosszul kutyasétáltatás közben, és a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházba szállították, ott halt meg vasárnap.
Ám hétfő délután az AP amerikai hírügynökséggel közölte, hogy

a 65 éves színésznő életben van, de nagyon rossz állapotban fekszik a kórházban, miután elesett otthonában.

Tanya Roberts 2006-ban Forrás: AFP/Chris Delmas

Azzal magyarázta a félretájékoztatást, hogy Roberts férje, Lance O'Brien elmondta neki,

kezében tartotta feleségét, és "úgy tűnt neki, hogy eltávozott".

O'Briennek, aki a koronavírus-járvány elleni korlátozások miatt nem látogathatta a kórházban feleségét, vasárnap engedélyezték, hogy elbúcsúzzon tőle - tette hozzá Pingel, aki közölte azt is, hogy Roberts nem fertőződött meg a koronavírussal.

A Victoria Leigh Blum néven született Roberts modellként kezdte pályafutását, és több off-Broadway-előadásban is szerepelt. Filmes karrierje a The Last Victim című produkcióval indult 1976-ban. A későbbiekben olyan kultfilmekben tűnt fel, mint A vadak ura (1982), a Sheena, a dzsungel királynője (1984), a Telitalálat (1987) és az Éjszakai szemek (1990).

Az Azok a 70-es évek show-ban 1998 és 2004 között alakította Donna Pinciottit. Utolsó tévés szerepét a Barbershop című sorozatban játszotta 2005-ben.