Ezért hallatott farkasüvöltést Frances McDormand az Oscar-gálán

McDORMAND, Frances; ZHAO, Chloé
Los Angeles, 2021. április 26. Peter Spears amerikai színész, producer, Frances McDormand amerikai színésznő, a kínai származású amerikai Chloe Zhao rendező, Mollye Asher és Dan Janvey producer (b-j) A nomádok földje (Nomadland) című filmjükért átvett Oscar-díjjal a 93. alkalommal megrendezett Oscar-díjátadó gálán a Los Angeles-i Union Station pályaudvar sajtószobájában 2021. április 25-én. McDormand vehette át a legjobb színésznőnek, és Chloe Zhao a legjobb rendezőnek járó Oscart-díjat is. A gálát a koronavírus-járvány miatt a hagyományokkal szakítva két Los Angeles-i helyszínen, a Dolby Színházban és a Union Station pályaudvaron rendezték meg az Oscar-jelöltek részvételével, közönség nélkül. MTI/EPA/Pool/Chris Pizzello
Vágólapra másolva!
A 93. Oscar-díjátadón három Oscar-díjat nyert A nomádok földje főszereplője, Frances McDormand farkasüvöltést hallatott a legjobb filmért járó díj elnyerése után mondott köszönőbeszéde végén, amit annyival kommentált, hogy "ezt a mi farkasunknak". 
Vágólapra másolva!

A gesztust a legjobb rendező díjával kitüntetett Chloé Zhao magyarázta meg a gála utáni sajtótájékoztatón. Elmondása szerint így tisztelegtek a produkció 35 évesen meghalt hangmérnöke, Michael Wolf Snyder előtt:

Michael Wolf Snyder márciusban követett el öngyilkosságot, miután évekig küzdött a depresszióval.