Deadpool megformálója, Ryan Reynolds március 31-én röviden, de humorosan kommentálta az oltásáról készült fotót:

 

Végre megvan az 5G.  

A színészt legközelebb a Free Guy és a Sokkal több mint testőr 2 című filmekben láthatjuk majd a magyar mozivásznakon a nyár folyamán.

Ugyanezen a napon posztolt oltásáról Ryan Reynolds felesége, Blake Lively (Tolvajok városa, A zátony) színésznő is, aki ezt írta a fotója mellé:

Keress valakit, aki úgy néz rád, mint én erre a hősies nővérre, aki éppen beolt.  

A 33 éves színésznőt legutóbb az Egy kis szívesség és a Ritmusszekció című filmekben láthattuk.

Ugyancsak március 31-én oltották be Georgia államban Amanda Seyfried (Mamma Mia!) színésznőt és férjét, a szintén színész Thomas Sadoskit. A Mank friss Oscar-jelölt színésznője ezt írta az oltásról:

Nagyon érdemes oltakozni, mivel egyre inkább kinyílik a világ az oltottak számára. Együtt le tudjuk győzni ezt az egészet!  

A színésznőnek nemrég debütált a Netflixen a Kísértő múlt című horrorja.

Szintén március utolsó napján kapta meg az oltást Aaron Paul, aki élete szerepe, a Breaking Bad Jesse Pinkmanje (aki külön nagyjátékfilmet is kapott El Camino címen) mellett olyan mozifilmekben is szerepelt, mint a Mission: Impossible III, a Need for Speed és az Exodus: Istenek és királyok. Bevallása szerint nem tapasztalt komolyabb mellékhatásokat:

Második kör, jól vagyok.  

Hugh Jackman április 8-án kapott oltást, és Schwarzeneggerhez hasonlóan ő is a leghíresebb szerepével (az X-Men-filmek Farkas nevű karakterével) viccelődött lapozható fotós bejegyzése kapcsán:

a Farkas szuperképességei nem védenek meg a koronavírustól, de az oltás igen. Oltasd be magad te is!  

A Halálos iramban-filmek ex-pankrátor sztárja, Dwayne "The Rock" Johnson a második oltásáról mutatott fotót május elsején, amit közel négymillióan kedveltek:

Második kör. Örök hála a fronton harcoló egészségügyi dolgozóknak Amerikában és szerte a világon. Nagy munka van még előttünk.  

A színészt legközelebb a Dzsungeltúra férfi főszerepében láthatjuk majd a mozikban a nyáron Emily Blunt oldalán.