Így oltották be a koronavírus ellen a hollywoodi sztárokat

Vágólapra másolva!
Ahogy Magyarországon, úgy az Egyesült Államokban is kezd visszatérni az élet a koronavírus elleni védőoltásoknak köszönhetően. Az önmaguk népszerűsítésében mindig élen járó hollywoodi filmszínészek nem voltak restek Instagramon dokumentálni, ahogyan beoltják őket: posztjaikból válogattuk össze a legjobbakat olyan színészek fotóival és videóival, mint Arnold Schwarzenegger, Samuel L. Jackson, Anthony Hopkins, Jane Fonda, Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Isabella Rossellini és Dwayne "The Rock" Johnson.
Vágólapra másolva!

A 73 éves Arnold Schwarzenegger január 20-án kapta meg a védőoltást egy autós oltóállomáson. Stílusosan leghíresebb karakterét, a Terminátort idézte az Instagramos videója kísérőszövegében:

Három nappal később a 72 éves Samuel L. Jackson mutatott fotót az első oltásáról, bár ő furcsamód inkább a helyszínre, a The Forum nevű inglewoodi stadionra fókuszált lapozható bejegyzésében.

Quentin Tarantino egyik kedvenc színésze (Ponyvaregény, Aljas nyolcas) legközelebb a Sokkal több mint testőr 2-ben lesz látható a mozikban idén nyáron, a forgalmazó tervei szerint már június 17-én.

Anthony Hopkins január végén kapta meg az oltást: ekkor még nem sejthette, hogy három hónappal később 83 évesen minden idők legidősebb Oscar-díjasa lesz a legjobb színész kategóriában Az apa címszerepéért (a díjátadót Walesben aludta át). A színész láthatóan nagyon elővigyázatos volt a járvány idején, legalábbis azt írta az Instagramos videója alá, hogy

Február elején kapott oltást a 83 éves Jane Fonda, a Klute és a Hazatérés kétszeres Oscar-díjas színésznője.

- írta a fotó mellé. Legutóbb a Könyvklub című filmben láthattuk mozivásznon 2018-ban.

A 68 éves Isabella Rossellini szintén februárban kapta meg a második oltást, amit egy, a testéből is sokat mutató fotóval dokumentált.

A Kék bársony legendás színésznője közel öt évtized után is nagyon aktív, az IMDb.com szerint több filmje is bemutatásra vár, és közelít a századik színészi szerepéhez.

Cikkünk folytatódik, lapozzon!