A Megafilm politikai krimije, az őszödi beszédről szóló Elk*rtuk Facebook-oldalán nézhető meg egy izgalmas beszélgetés a filmről Mózes András és Darnyik Szilvia színészekkel. 

Mózes András arról számolt be a videóban, hogy élete legboldogabb pillanatát élte meg a forgatáson:

Az utolsó előtti forgatási napom volt a legviccesebb és egyben a legfelkavaróbb.
A felvételek közben hívott a feleségem, hogy elfolyt a magzatvize és hamarosan megszületik a kisbabánk. Nagyon felfokozott állapot volt, amiben helyt kellett állnom. Aznap egy intimebb jelentet forgattunk Bánovits Vivivel, aki Rékát, a barátnőmet alakítja a filmben. Amíg a feleségem vajúdott egy kádban és kislányom már úton volt, addig Vivivel csókjelenetem volt egy fürdőszobában. Elképesztő ambivalens érzéseket váltott ki belőlem, miközben Vivi és én is próbáltuk a legprofibban kezelni a helyzetet. A napot egy ágyjelenettel zártuk. Ekkor villant be nekem az Igazából szerelem című film, ahol a szexdublőrök arról beszélgetnek felvétel közben, hogy milyen forgalom van és ki, milyen nehezen fog majd hazajutni.

Valahogy így éreztem magam Vivivel, hiszen két csapó között az ágyban áradoztam neki az újszülött kislányomról, akiről a felvétel alatt kaptam egy fotót a kedvesemtől
- mesélte a színész, akinek felesége és kislánya is jó egészségnek örvend.