Kiderült, ki játssza Gyurcsány feleségét az Elk.rtukban - megszólalt a színésznő

Vágólapra másolva!
A Megafilm által gyártott első magyar politikai krimi múlt héten debütáló traileréből a szemfüles nézők már kitalálhatták, hogy Klára bőrébe Gubás Gabi bújt. A színésznő a szerepről először az „Elk*rtuk" című nagyjátékfilm hivatalos Facebook-oldalán mesélt egy interjúban, amiből kiderül, miért vállalta el a szerepet. A Megafilm közleménye idézi az interjút.
Vágólapra másolva!

-mesélte Gubás Gabi, aki izgalmas feladatnak találta Gyurcsány feleségének szerepét.

"Most, hogy leforgattuk a filmet, arra jutottam, hogy nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben" - vélekedett Gubás Gabi.

Gubás Gabi Forrás: Dombóvári Tamás

Felmerülhet a kérdés, vajon egy jelenleg is aktív politikusnőt mennyire nehéz hitelesen megformálni egy nagyjátékfilmben?

"Alapvetően mindig úgy nyúlok egy szerephez, hogy megpróbálok legalább egy közös pontot találni köztem és a karakter között, ami aztán segít az összekapcsolódásban, mintegy láthatatlan köldökzsinór...Nem volt ez másképp Klára szerepével sem.

- mesélte Gubás Gabi.

Az október 21-i premierig még számos kérdés maradt az idei év legjobban várt filmjével kapcsolatban, a legfőbb azonban továbbra is az, hogy ha Gabi alakítja Dobrev Klárát a filmben, vajon ki játssza Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt?

"A gyerekeimnek is azt tanítom, hogy ne spoilerezzenek, amikor leülünk megnézni egy filmet, amit már ők láttak, úgyhogy ezt most én se tenném" – mondta sejtelmesen Gabi.