Karácsony Gergely és Gál J. Zoltán is szerepet kap az Elk.rtuk című politikai krimiben

Elkxrtuk, Gyurcsány Ferenc, Kálomista Gábor
Jövő héten mutatkozik be a magyar film, amit mindenki vár az Elk.rtuk
Vágólapra másolva!
Mellettük még olyan valós személyek kelnek életre a vásznon, mint Szilvásy György vagy Apró Piroska, derül ki a Megafilm közleményéből.
Vágólapra másolva!

Számos ma is aktív közéleti személy tűnik fel a 2006-os őszödi beszédet követő zavargásokat és forradalmi hangulatot feldolgozó Elk*rtuk című filmben. A Megafilm oldalán összegyűjtött képes anyagból kiderül: a 2006-os vezetés akkori tagjai közül ma is sokan aktív befolyással bírnak a politikai életben. A történetben szerepet kap Budapest jelenlegi főpolgármestere, Karácsony Gergely is, aki akkoriban az SZDSZ közelében tevékenykedett. Mellette feltűnik az akkori polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli „titokminiszter” Szilvásy György, az exminiszterelnök közvetlen kommunikációs tanácsadója, a jelenleg is a fővárosi polgármesternek dolgozó Gál J. Zoltán, vagy az Apró család feje, Gyurcsány Ferenc anyósa, Apró Piroska.

Jövő héten mutatkozik be a magyar film, amit mindenki vár, az Elk.rtuk

Sokan úgy tippelték, hogy Bede-Fazekas Szabolcs alakítja az exminiszterelnököt a valós események inspirálta nagyjátékfilmben, ám az összeállításból kiderül, a színművész a titokminiszter szerepében lesz látható, Apró Piroskát pedig Pápai Erika kelti életre, aki a Gyurcsány feleségét alakító Gubás Gabi édesanyjának a szerepében remekel.

Az október 21-i bemutatóig most már tényleg csak egyetlen kérdés maradt hátra, vajon ki alakítja Gyurcsány Ferencet az év legjobban várt politikai krimijében?

A valós szereplőkről szóló fényképalbumot ezen a linken lehet elérni: https://megafilm.hu/cikkek/elotte-utana